Tijd voor een feestje! 2 jaar geleden kwam diabetesvrij leven, de cursus om diabetes type 2 te verminderen, online.

2 jaar geleden

Het was ook een warme dag in september toen de website en cursus online kwamen. Na ruim een jaar voorbereidingstijd was het zo ver dat de eerste cursisten konden starten. Ik wil dan ook van harte mijn cursisten bedanken voor het vertrouwen in mij, anders was ik niet zo ver gekomen.

Mooie resultaten te vieren

De resultaten variëren per persoon. Er is een cursist die haar risico op diabetes heeft verlaagd, er is een cursist die 25 kilogram is kwijtgeraakt en daardoor van haar tabletmedicatie af is en ook heel mooie resultaten bij de dame die insuline gebruikte en nu zonder insuline heel goede waarden heeft en zelfs kan afvallen.

Daar word ik blij van en daarom ga ik vrolijk door met mensen helpen om van hun diabetes type 2 af te komen.

Share Button

Laat een reactie achter