500 likes op Facebook, dank je wel

500 likes op Facebook Diabetesvrij leven. Dat zijn 500 mensen die mijn pagina waardevol vinden. Dank daarvoor.

Start van Diabetesvrij leven op Facebook

2,5 jaar geleden, op 26 september 2014 plaatste ik mijn eerste bericht op de Diabetesvrij leven pagina op Facebook. De eerste likes kreeg ik van familie, vrienden en ondernemende collega’s.

Groei naar meer

Daarna volgende de likes van vrienden van vrienden. En daarna van wildvreemden, mensen die ik niet ken. Dat is een heel fijn gevoel, dat is waardering van mensen die de pagina liken omdat ze de inhoud echt waarderen.

Like

Dank voor jullie 500 likes op Facebook

Ik wil jullie hartelijk danken voor de likes. Door jullie stem ga ik zeker door met het plaatsen van relevante informatie voor mensen die hun diabetes willen verminderen en medicatievrij willen worden. En dat kan met een rustige manier van bewegen, met een goed gevulde maag en een lichte manier van denken over ontspanning en nachtrust.

Voor wie meer wil weten over diabetes type 2 verminderen

Ik ben Marian Bosma, diabetes verminder expert. Ik help mensen met diabetes type2 om gezonder te worden, zodat medicatie kan worden afgebouwd. Ik help zowel mensen met tabletmedicatie als mensen die insuline gebruiken.

In de regio Dordrecht-Tiel-Utrecht coach ik mensen thuis, voor heel Nederland (of heel de wereld, als je Nederlands leest en schrijft) werk ik met een online cursus en een dagboek voor dagelijkse online coaching.

Neem vooral eens een kijkje op mijn website Diabetesvrij leven die behoort bij de Facebookpagina Diabetesvrij leven. Regelmatig plaats ik in het blog een nieuw onderwerp op dat te maken heeft met diabetes verminderen met leuke recepten of grappige oefeningen. Of neem contact met mij op, ik sta je graag te woord.

Share Button

Laat een reactie achter