Dank je wel voor je hulp Marian

Dank je wel zegt de tevreden klant bij het afscheid. En voor de niet-klanten die ik spontaan heb geholpen is er nu ook de mogelijkheid om hun dank om te zetten in een financiële blijk van waardering.

Tevreden klanten

Mijn missie is: Diabetes type 2 de wereld uit.

Want diabetes type 2, vroeger ouderdomssuiker genoemd, is te verminderen en zelfs geheel om te keren. Dat gaat verder dan alleen anders eten, waardoor je geen medicijnen meer nodig hebt, je kunt terug naar normaal eten zonder medicijnen.

Om die missie te bereiken streef ik naar resultaten bij mijn klanten, goed luisteren en praktische oplossingen geven. Haalbare oplossingen. En dat zie ik terug in de resultaten, diabeten die voor het eerst sinds jaren weer kunnen afvallen, diabeten die meer stabiele bloedsuikers krijgen en diabeten die hun medicatie kunnen laten staan omdat ze die niet meer nodig hebben.

Dat resulteert in tevreden klanten.

dank je wel bloemen

Spontane contacten

Ik leg makkelijk contact en dan kan het gebeuren dat ik ineens een oplossing zie voor het probleem waar de ander over spreekt. Een oplossing waar de ander blij mee is en me daar graag voor wil bedanken. Een dank je wel is altijd welkom.

dank je wel tekst

Dank je wel en hoe kan ik je belonen?

Ik ben blij als je mij bedankt, mij laat weten hoe goed het met je gaat.

Ik ben blij als je tegen anderen zegt hoe goed het met je gaat. Want veel mensen met diabetes type 2 weten nog niet dat diabetes 2 omkeerbaar is. Inclusief de kleine lettertjes dat hoe langer je insuline gebruikt, hoe kleiner de kans is dat je 100% gezond wordt.

Ten slotte ben ik blij met een financiële blijk van waardering. Er zijn nog veel meer mensen die ik wil bereiken en daar is soms een investering voor nodig. Een bijdrage daaraan werkt mee aan mijn missie.

Doneerknop

Wil je een vrijwillige financiële bijdrage leveren, gebruik dan deze knop. Die brengt jou naar de pagina waar je een keuze kunt maken uit het bedrag en de betaalwijze. Ook kun je daar een beoordeling achterlaten die voor iedereen te lezen is.

Doneer

 

Op mijn beurt zeg ik dan dank je wel. Dat maakt het mogelijk dat ik mensen kan blijven helpen om gezonder en daardoor diabetesvrij te worden.

 

Share Button

Laat een reactie achter