Family Fit Muslu Leerdam is partner van Diabetesvrij leven

Family Fit Muslu Leerdam is een gezellige sportschool. Voor wie een steuntje in de rug kan gebruiken bij het bewegen. Ook gezond bij een diabetesvrij leven.

Family Fit Muslu Leerdam

Bij deze sportschool in Leerdam is het mogelijk om individueel te fitnessen of deel te nemen aan groepslessen en diverse martial arts (zoals Taekwon-do, MMA, Kickboksen, Krav maga en Hanmudo). De groepslessen variëren van de rustige meditatieles tot de intensieve crossmexx waarbij de oefeningen meer uitdaging krijgen met ballen of kettlebells.

Combineer de cursus met Family Fit voordeel

Als deelnemer aan de cursus Diabetesvrij leven heb je een streepje voor: je kunt met korting sporten bij Family Fit Muslu. Stuur mij een e-mail en ik stuur je de informatie hoe je de korting kunt krijgen.

Sport je al bij Family Fit Muslu Leerdam, dan kun je met korting de cursus Diabetesvrij leven volgen. Vraag bij Family Fit naar de kortingsbon!

Neem een kijkje op de website van Family Fit Muslu voor lesrooster en activiteiten of ga naar hun Facebookpagina voor de gezellige foto’s of de aanbieding van de week.

Familyfitmuslu roei

Family Fit Muslu in Leerdam

 

Share Button

Laat een reactie achter