Maatwerk omdat elk mens anders is

Maatwerk is belangrijk. Elk mens is anders en heeft een aanpak nodig die bij hem of haar past. Dat geldt ook bij het verminderen van diabetes type 2.

Maatwerk is luisteren naar wat jij nodig hebt

Luisteren naar jouw wensen, wat wil jij bereiken? Luisteren naar jouw moeilijke momenten en daar een oplossing voor zoeken. Luisteren naar jouw favoriete voeding en beweging en vooral zoeken van alternatieven voor wat je niet lekker vindt.

Gerichte adviezen

Als jij je thee en koffie al zonder suiker en zoetjes drinkt, kunnen we dat onderdeel overslaan. Heb jij moeite met het afbouwen van de suiker, dan heb ik meerdere tips en kiezen we de tip die bij jou past.

We werken vooral aan de punten die bij jou het meeste resultaat gaan opleveren.

Maatwerk geeft sneller resultaat

Juist omdat je aan de slag gaat met de adviezen waarop het meeste resultaat te behalen is, boek je sneller voortgang. En dat is motiverend, want na het eerste resultaat, wil je meer.

Recepten die passen bij jouw smaak

Lust jij geen gekookte andijvie? Dan kijk ik of je het wel als salade of roerbak lust, wellicht zelfs in een hartige taart. Gecombineerd met een andere bereidingswijze of ingrediënten kan het zijn dat je het wel lust. Anders ga ik op zoek naar een andere groente die ook goed in dit recept past.

Beweging die past bij jouw lichaam

Ik heb ervaring met hartpatiënten, mensen met nieuwe knieën en mensen in een rolstoel. Maatwerk zorgt ervoor dat jij die tips krijgt die bij jouw lichaam passen, zodat bewegen leuk blijft en blessurevrij kan worden uitgevoerd.

Persoonlijke aandacht

Ik kom naar jou toe in de regio Tiel – Dordrecht – Den Bosch – Utrecht (of een beetje verder). Dan heb ik alle tijd voor jouw vragen, voor de voedingsmiddelen die je nu gebruikt en de vragen van de rest van het gezin. En wat te doen als de een niet dol is op bloemkool en de ander niet op broccoli.

Tijdsbesparende controles

Tijdens de bezoeken stel ik je veel vragen, wat lukt er en waar heb je nog hulp bij nodig. Tussendoor doen we korte controles, per telefoon of digitaal. Kort en efficiënt, kijken wat jij op dat moment nodig hebt.

Diabetes type 2 vraagt om maatwerk

De een is slank, de ander heeft een beetje overgewicht en de derde veel overgewicht als ze voor het eerst diabetes type 2 krijgen. Afvallen is dan ook niet het standaard antwoord bij diabetes type 2, ook al is het wel behulpzaam bij veel diabeten.

De een kan niet bewegen, de ander moet nog leren dat bewegen heel fijn is. Daarom doe ik maatwerk, om jou te laten ervaren dat het verminderen van diabetes type 2 heel lekker en leuk kan zijn.

Wil je met mij aan de slag? Neem dan contact op

Onderaan deze pagina staat mijn e-mailadres, mijn telefoonnummer en de mogelijkheid om het contactformulier in te vullen. Ik sta je graag te woord om te zien hoe ik dat maatwerk voor jou kan leveren.

Share Button

4 reacties

 1. Monique op 6 februari 2017 om 17:06

  Mooi geschreven, Marian, dit betekent dat iedereen zijn diabetesklachten kan verminderen, met een op zijn of haar lijf geschreven programma. Ik gun iedereen een adviseur als jij.

  • Marian op 8 februari 2017 om 15:06

   Dank je wel Monique voor het compliment.

 2. Tineke op 6 februari 2017 om 22:25

  Heb je diabetes type 2, dan kan Marian je tips geven die bij jou passen! Dat lijkt me een prettig idee als je met deze ziekte geconfronteerd wordt en je leefpatroon aan wil passen om er weer vanaf te komen.

  • Marian op 8 februari 2017 om 15:08

   Dank je wel Tineke voor jouw reactie. Juist het advies op maat, het luisterende oor, maakt het een fijn traject om te lopen.

Laat een reactie achter