Over mij

Ik ben drs. Marian Bosma (45+), bioloog, gezondheidszorgadviseur en schrijfster van de cursus Diabetesvrij leven.

Zelf ben ik 10 kilo afgevallen zonder honger

Ik houd van eten en in de loop van de tijd werd ik wat zwaarder. Daarom zocht ik een manier om op mijn oude gewicht terug te komen, dat is gelukt, zonder honger te hebben. Dat is een geweldig gevoel, lekker eten en toch die kilo's kwijtraken. Dat wil ik graag delen.

Afvallen is vooral gezonder worden

Nieuwsgierig als ik ben, heb ik meer gelezen over mogelijkheden over afvallen en de gezondheidsvoordelen die daar bij horen. Ik voel me zelf veel energieker en heb geen energiedip meer na de lunch. Ook sprak ik iemand die door af te vallen van haar diabetes type 2 is verlost. Haar internist heeft haar gefeliciteerd.

Jaarlijks komen er 60.000 nieuwe diabetespatiënten bij*

Een groot deel daarvan kan weer van hun diabetes type 2 verlost worden. Al deze nieuwe patiënten hebben de keuze: medicijnen gebruiken of anders eten en bewegen. Om gezond te worden moet je er wel wat voor willen doen. Ik heb dat gedaan. Met de juiste kennis en adviezen. Deze kennis wil ik graag doorgeven aan al deze mogelijke diabetespatiënten.

Het is mijn missie om mensen te helpen hun diabetes type 2 te verminderen door mijn kennis te delen.

Mijn kennis van de biologie combineer ik met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van diabetes type 2

Deze kennis deel ik graag, maar 80.000 patiënten zijn wel veel patiënten om zelf te zien. Daarom heb ik een heel praktische en leuke cursus ontwikkeld zodat iedereen zelf, stap voor stap hun hoge bloedsuikerwaarden kunnen verlagen.

Ik heb er zin in, doe jij mee?

* bron Volksgezondheidenzorg.info

Marian Bosma

Ik help je jouw diabetes te verminderen.
Bel mij: 06 187 15 310