Natuurlijke gezondheid is een logisch gevolg van natuurlijk eten. Door ander eten zijn welvaartsziekten te verminderen. Ik deel graag mijn visie met jullie.

Mijn missie is het voorkomen van nieuwe diabetes type 2 patiënten

Dat is een heldere missie: ik ben diabetes patiënten aan het voorkomen. Maar ik kan veel meer, sterker nog, ik kan mensen helpen die al diabetes type 2 hebben, zelfs als ze al jaren insuline gebruiken. Door natuurlijker te gaan eten kun je diabetes type 2 verminderen, zodat je geen medicatie meer nodig hebt.

*Medicatie verminderen altijd in overleg met de arts

Is met natuurlijke voeding niet veel meer te bereiken?

Dat is de vraag die ik vaak krijg als ik iets meer uitleg over natuurlijke voeding en het effect ervan op het lichaam. Ja, hart- en vaatziekten voorkomen, cholesterolratio gunstiger maken, de kans op een aantal kankersoorten verkleinen, obesitas verminderen en er is nu zelfs een relatie met de ziekte van Alzheimer genoemd.

Durf groot te denken

Ik durf groot te denken, daarom is mijn missie aan het groeien:

Natuurlijke gezondheid door natuurlijk eten

Ik ga voor natuurlijke gezondheid voor iedereen ter wereld door natuurlijk eten. Dat is mijn stip op de horizon, dat wordt het baken waar ik mee werk.

Zelf aan de slag?

Natuurlijk eten, is eten zoals dat in de natuur voorkomt: groenten en fruit, noten en zaden, eieren, paddenstoelen, vis, vlees. En dan vooral de variatie opzoeken: bladgroenten, knolgroenten, wortelgroenten, uien, vruchtgroenten zoals courgette en pompoen, er is zoveel te variëren. En elke groente brengt zijn eigen mineralen en vitaminen voor je mee.

Je hoeft het niet rauw te eten, bereiden en combineren mag: koken, stomen, bakken en grillen. Eet zoveel mogelijk alle eetbare onderdelen, zoals ook de steel van de broccoli, het groen van de prei en af en toe orgaanvlees.

vegetables-490685_640

Blijf mijn stip op de horizon volgen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, bevestig de toegestuurde link en ik houd je maandelijks op de hoogte van gezonde, natuurlijke tips. Gericht op diabetes type 2, maar ook gezond voor mensen zonder diabetes type 2.

Afmelden gaat makkelijk: onderaan elke nieuwsbrief staat de knop afmelden. En wees gerust, ik geef jouw e-mailadres nooit aan anderen.

Share Button

Laat een reactie achter