Het voorjaar, tijd voor een voorjaarsschoonmaak, ook van mijn website. Hij is vooral opgefrist en daarnaast een stuk klantvriendelijker en sneller geworden.

Opgefrist

Bovenaan is het logo toegevoegd en het rood is uit de letters verdwenen voor een vriendelijke sfeer. Aan de zijkant is het grijs verdwenen en helder wit teruggekomen.

Cursisten kunnen nu direct inloggen, zonder overbodig klikken.

 

De blogs duidelijk op een rijtje

De foto’s en de eerste regels van de tekst staan netjes onder elkaar, zodat je snel een ouder artikel weer terug kunt vinden. Veel van de artikelen zijn ook nu nog actueel, dus teruglezen is zeker aan te raden.

 

 

Informatie overzichtelijk weergegeven in blokken en lijsten

Informatie dat in soort bij elkaar hoort, heeft dezelfde vormgeving gekregen, dat leest een stuk makkelijker.

Op de aanbod pagina zijn ook de prijzen bij de keuzes helder weergegeven.

 

Voor de cursisten zijn er nog meer verbeteringen zichtbaar

Vooral de navigatie onderaan de les is verbeterd en ook in het dagboek is een Engelse tekst nu Nederlands geworden.

Zie je nog dingen die beter kunnen, laat het me weten, dan kijk ik of ik ze kan aanpassen (ik kan nu veel meer aanpassen zonder hulp van de webbouwster).

Ik ben blij met deze voorjaarsschoonmaak

Ruimte en frisheid geeft ruimte voor denken en creativiteit, zie ook een uitspraak van Loesje.

Zo helpt een opgeruimde website ook om hem sneller te gebruiken. Veel plezier!

Wil jij zelf ook een voorjaarsschoonmaak?

Een heel mooi orgaan dat enorm helpt bij het opschonen is de lever. Onder invloed van bittere voedingsstoffen, kan de lever meer galvloeistof aanmaken en dat bindt dan weer de afvalstoffen die sneller via de darmen het lichaam verlaten.

Voorbeelden van deze bittere groenten en fruit zijn: witlof, andijvie en grapefruit (oppassen met grapefruit in combinatie met sommige medicijnen). Maar ook: ui, knoflook, groene thee, kolen en rozemarijn. Denk bij de kolen ook aan de pittige radijs en rettich zo in het voorjaar of wat groene rucola of koolrabi. Er zijn veel variaties mogelijk om de lever te helpen.

Veel mensen knappen sneller op door in het voorjaar wat vaker van dit soort voeding te eten. Weg met de stoffige winter, welkom fris voorjaar!

Share Button

2 reacties

  1. Tineke op 1 mei 2017 om 19:48

    Mijn complimenten voor de frisse uitstraling die je website heeft gekregen! Vooral het overzichtelijke overzicht van de blogs met de plaatjes erbij nodigt uit om een blog voor een tweede keer te lezen.

    • Marian op 3 mei 2017 om 10:16

      Dank je wel, het geeft inderdaad een ander perspectief.

Laat een reactie achter