Uitleg

Welkom in de leeromgeving van DiabetesVrijLeven. Hier vind je:

Lessen

De lessen zijn verdeeld over twee cursussen. De lessen 26 en 28 zijn meteen toegankelijk, mocht je ziek worden of als er kinderen mee-eten. De overige lessen staan op volgorde van eenvoudige oefeningen naar meer complex. De volgende les gaat pas open als je de vragen onderin hebt beantwoord.
Je kunt elk moment pauzeren, de kleur achter de les geeft aan hoever je bent gekomen.

Dagboek, waar je een dag in je dagboek aanmaakt

Het dagboek bijhouden doe je puur voor jezelf. Uit ervaring weet ik dat het handig kan zijn om eens terug te kijken naar periodes waarin het goed ging, wat deed je toen, wat at je, wat dronk je. Bij dagboek kun je de gegevens van een dag kwijt of een deel van de dag.

Dagboek overzicht

Het dagboek overzicht laat alle dagen onder elkaar zien. Zo kun je snel zien welke verbeteringen je hebt doorgevoerd, maar ook waar je mogelijk nog wat aandacht moet geven. In het dagboek overzicht kun je ook, op verzoek, reacties van mij aantreffen.

Recepten

De recepten uit de lessen staan ook in het onderdeel recepten. Daar zijn ze makkelijk printbaar en hebben vaak nog aanvullende informatie. Ook voeg ik regelmatig een nieuwe kooktechniek of maaltijdinspiratie toe. In de rechterkolom van de recepten kun je makkelijk zoeken op ingrediënt en eventueel andere kenmerken.

Tips

Tenslotte heb ik de vragen van de cursisten die deze cursus eerder volgden omgezet in tips. Heb je een vraag, kijk dan eerst bij de tips. Staat jouw vraag er niet tussen, stel hem dan op de contactpagina. Zie de voettekst van de pagina.

Mijn account

Helemaal rechts staat de knop “mijn account” die geeft je toegang tot jouw persoonlijke informatie en de mogelijkheid om aanvullende begeleiding te kopen.

Help

Zie je maar vier van de zeven tabbladen? Dan zijn er twee mogelijkheden:

1. Je hebt gekozen voor betaling per bank en de betaling is door mij nog niet ontvangen of verwerkt. Duurt dit langer dan drie dagen, neem dan via de contactpagina contact met mij op.
2. Je kon de tabbladen eerder wel zien en nu niet meer. Dan is jouw jaarabonnement afgelopen en kun je door middel van het kopen van een verlenging weer bij alle informatie.

Jouw leeromgeving

Alleen jij en ik hebben toegang tot jouw leeromgeving. Soms kom ik spontaan langs en krijg je van mij persoonlijke tips. Als je extra begeleiding wilt, kan ik meekijken in de voortgang van jouw lessen en wat je in jouw dagboek schrijft.

Voorkom dat anderen in jouw leeromgeving komen. Houd je wachtwoord geheim en log uit als je de leeromgeving verlaat. Heel veel plezier tijdens de lessen,
Marion

“Ben je tevreden vertel het anderen,
heb je klachten vertel het mij”